bcsterpin

Just another WordPress.com site

BCS motokosačice

 ♦ Motorne kosilice serije MAX  ♦


Od prirode za prirodu: poduhvat koji raste!

BCS je još uvek sinonim za kosilice, a BCS kosilice su sinonim za prestiž i pouzdanost.Nije slučajno da je jedna od prvih proizvedenih kosilica izložena u Muzeju nauke i tehnike ″Leonardo da Vinči″ u Milanu. Tehnologija, kvalitet materijala i avangardne tehnike projektovanja su garancija koje ča čini BCS liderom bez konkurencije u ovom sektoru.
Poslednje od priznanja BCS-u je pominjanje u Adi Design Index 2004. istorijsko udruženje, koje ubraja u svoje osnivače najveća imena Italijanskog i medjunarodnog dizajna, je visoko ocenilo stilsko rešenje nove 630WS MAX. Ta mašina je jedan harmonični spoj funkcionalnosti i dizajna, što vam neće biti tewško da procenite.
Motorne kosilice serije MAX, zbog svoje pokretljivosti, zadovoljavaju na racionalan način i potrebe hobista i zahteve profesionalaca koji ih koriste kao instrument za sticanje profita. Karakteristike raznih modela se razlikuju medju sobom odgovarajući na precizne zahteve tržišta. Struktura oid presovanog aluminijuma ih čini veoma laganim i lakim za manevrisanje na svakom tipu terena.

POKRETLJIVOST I PRAVA BRZINA ZA SVE PRILIKE!

Osim klasičnog košenja trave, mnogi su poslovi u kojima se još modeli serije MAX mogu koristiti. Menjač je napravljen sa zupčanicima sa sopstvenim sistemom za podmazivanmje radi garancije dugovečnosti i pouzdanosti proizvoda. Dobar odnos izmedju brzine kretanja i okretanja osovine je konstanta koja dozvoljava svim verzijama da budu upotrebljene sa najvećom praktičnošću u mnogim poslovima. Pogon je nezavisan od menjača, kao na traktorima, a sopstveni sistem za podmazivanje garantuje dugu efikasnost. Konusna kvačila u ″Samoventilirajućoj″ verziji izbegavaju pregrevanje omogućavajući obavljanje teških poslova bez problema. Komande projektovane ergonomski smanjuju zamor osobe koja upravlja tako da u potpunosti ceni osobine mašine. 

♦ Model MAX 600 ♦

Motorna kosilica 600 sa bočnim sečivom je porilagodjena upotrebi na ivicama puta, na obalama kanala ili bilo gde gde je nezamenljiva kao sredstvo koje se može upotrebljavati na poslovima koji omogućavaju da se iskoristi oscilacija sečiva uvis ili nadole od 180°. Benzinski motor ACME A349 upotrebljen na ovom modelu izvlači 6 Kw snage.
Menjač ima 4 brzine za napred i 3 za nazad sa brzim invertorom. Širina rada je 80 cm. Ima 2 tipa sečiva koja se mogu upotrebiti sa polugustim zubima za ″rustične″ poslove ili sa zubima ″Evropa″ za upotrebu na obradivim terenima. 

 
♦ Model MAX 615 ♦

Motorne kosilice 615 Max su na raspolaganju u 3 verzije koje se razlikuju po snazi benzinskih motora, po broju brzina na menjači i po širini rada. Osnovna 615 je opremljena motorom HONDA GX120 OHV od 2.9 Kw. Menjač je sa jednom brzinom za napred i rikvercom. Sečivo, proporcionalno snazi motora je 80 cm sa ″profilom Evropa″. Kosilica 615L ima motor HONDA GX160 OHV od 4 Kw. Dve brzine u oba smera kretanja, sa standardnim brzim invertorom. Sečivo ima širinu od 1 m sa zubima ″Evropa″.

Video prezentacija motokosačice modela 615  SL  MAX sa priključnim uređajima metlom i daskom za čišćenje snega →

  ♦ Model MAX 620 ♦

 Motorne kosilice 620 Max su na raspolaganju sa 2 benzinska motora: ACME A349 od 6 Kw i HONDA GX200 OHV od 4,8 Kw snage; i jednim dizel motorom: LOMBARDINI 15LD315 sa direktnim ubrizgavanjem od 5 Kw. Menjač ima 4 brzine za napred i 3 za nazad sa brzim invertorom smera kretanja.
Širina rada se menja u zavisnosti od sečiva koje se upotrebljava, od 80 do 180 cm u 10 verzija, sa 3 tipa zuba i 3 tipa prenosa, sa održavanjem i bez održavanja sa duplim kretanjem. 

Video prezentacija motokosačice modela 620 MAX  →

♦ Model MAX 630 ♦

Motorna kosilica 630 Max je opremljenja sa istim menjačem kao model 620, 4 brzine napred i 3 nazad, ali ima standardno i diferencijal sa blokatorom i nezavisne kočnice na točkovima. Upotrebljava dva benzinska motora ACME A360 od 6,7 Kw i  ACME ACT340 OHC od 8,1 Kw. Dizel motor je LOMBARDINI 15LD350 sa direktnim ubrizgavanjem od 5,5 Kw. Za model 630 na raspolaganju su i različiti tipovi tičkova da bi se bolje prilagodila različitim poslovima. U odnosu na model 620 ne menja druge karakteristike i tip priključka.

Video prezentacija motokosačice modela 630 MAX sa priključnim uređajem rotacionim tarupom →

♦ Model MAX 630 WS ♦

Za one kojima treba mašina ″no limits″ da bi kosili u uslovima velikog nagiba sa nesigurnom ravnotežom BCS je projektovala motornu kosilicu 630WS Max sa kvačilom na upravljaču: nov i efikasan sistem dopušta slobodno manevrisanje mašinom pomoću dve ručice postavljene na vrhove upravljača. Originalni mehanizam BCS upravlja na nezavisan način grupama kočnice – kvačilo na upravljaču ugradjenim i smeštenim u karter zatvoreni na 2 tačke dajući ″WS Max″ izuzetnu stabilnost na strmim terenima. Ovo se ogleda u maksimalnoj udobnosti upravljanja, lakoći manevrisanja i savršenoj kontroli mašine, karakteristikama koje se potvrdjuju i sa upotrebom za šišanje trave u održavanju zelenila. Na raspolaganju na ovom modelu su dva benzinska motora: ACME ACT340 OHC od 8,1 Kw sa pojačanim snabdevanjem gorivom i HONDA GX340 OHV od 8,1 Kw; i dva na naftu, oba sa direktnim ubrizgavanjem: LOMBARDINI 15LD350 od 5,5 Kw i YANMAR L100 od 7,5 Kw. Menjač, dodaci i priključci su kao na verziji 630.

 Video prezentacija motokosačice modela 630 WS MAX →

♦ Model MAX 650 ♦

Naziv ″motorna kosilica″ je nepotpun za jednu polivalentnu mašinu kao što je 650 Max. Mašina, zahvaljujući ručicama koje se mogu okrenuti, ima mogućnost rada sa izuzetnom efikasnošću bilo sa prdnjim priključcima (npr. Noževima za košenje) bilo sa zadnjim priključcima (npr. Freza). Snabdevena je benzinskim motorima: ACME ACT340 OHC od 8,1 Kw (na zahtev i u verziji sa električnim startom) i HONDA GX390 OHV od 9,6 Kw. Dizel motor sa direktnim ubrizgavanjem je YANMAR L100 od 7,5 Kw (i u verziji sa električnim startom). Menjač sa 4 brzine napred i 3 nazad sa brzim invertorom smera kretanja. Veliki je broj priključaka na raspolaganju, zahvaljujući izuzetnoj pokretljivosti mašine.

Prospekt motokosačica serije MAX  možete preuzeti ovde → Motokosačice serije MAX

Advertisements

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

w

Повезивање са %s

%d bloggers like this: